Het principe: hoe werkt het?

DeWijnconnectie creëert geen aanbod, maar managed eerst de vraag. ‘Het ’managen’ van de vraag doet DeWijnconnectie door het creëren van een groot netwerk van mensen, die op regelmatige basis genieten (willen) van een goed glas wijn: de wijncommunity. Deelname aan de community kan via een gratis lidmaatschap, waarmee u zich aanmeldt als potentiële koper van een periodieke aanbieding. Deze aanbieding komt als volgt tot stand:

  1. DeWijnconnectie gaat gedurende een aantal dagen aan de slag om interessante wijnhuizen of importeurs te benaderen met vragen als: kunnen we rechtstreeks kopen? Zo ja, hoeveel en tegen welke condities. Ook kan het zo zijn dat importeurs of wijnhandelaren DeWijnconnectie benaderen
  2. Indien er een aantal interessante wijnhuizen en wijnen geselecteerd zijn, wordt er een aanbieding gemaakt (6/12 flessen van verschillende prijsklassen en kwaliteitsniveau’s).
  3. U als lid kunt vervolgens gedurende een beperkte tijd inschrijving op de aanbieding (maar bent dat niet verplicht!).
  4. Bij voldoende deelname gaat de deal door, waarna u geinformeerd wordt en u uw ingeschreven aanbieding betaalt. Bij onvoldoende deelname, kan een deal niet doorgaan. Ook hierover wordt u geinformeerd. Uw inschrijving komt dan automatisch te vervallen.
 
Enthousiast? En zeker van deelname elke keer? Neem een abonnement! Hierbij neemt u minimaal een jaar lang automatisch deel aan de periodieke aanbieding. We kennen 2 varianten: basiswijn of toppers. De exacte prijs is moeilijk te geven, maar zal in het eerste geval altijd tussen 30 en 50 eur liggen, terwijl de 2e variant tussen 60 en 80 eur zal liggen. En als beloning voor uw trouw, geven wij u 10% op de laagste prijs in NL. En dat mag u best weer samen doen met uw connecties. Want voor ons geldt: U profiteert van onze connecties. En de community profiteert van de uwe!

Abonnement nemen? Stuur een mail naar info@dewijnconnectie.nl met daarin uw gewenste abonnement. U hoeft zich dan nergens meer om te bekommeren. U staat elke periodieke aanbieding genoteerd als deelnemer aan de door u gewenste aanbieding.